Стопкадър NAX Sport Стана хубав мач. Движех се добре в началото.

...
Стопкадър NAX Sport Стана хубав мач. Движех се добре в началото.
Коментари Харесай

Гришо посочи в коя държава се чувства като у дома си

Стопкадър NAX Sport 

" Стана прекрасен мач. Движех се добре първоначално. Бях нападателен, когато трябваше. Държах топката, където би трябвало ", разяснява международният №14 Григор Димитров, откакто се класира за 1/4-финалите в Бризбейн.

Хасковлията към този момент има 20 победи тук и призна, че това е един от обичаните му шампионати.

" Това е един от обичаните ми кортове. Винаги е наслаждение да играя тук. В Австралия постоянно се усещам като вкъщи си ", сподели хасковлията, който в Австралия е в компанията на майка си Мария и татко си Димитър, съобщи БТВ.

В идващия мач българинът излиза против представител на домакините – Ринки Хиджиката.

" ОК е, че ще играя с австралиец. Публиката ще бъде за него, само че аз обичам такива борби. Надявам се да се насладите на тениса.

Излизаме пред почитателите, с цел да дадем най-хубавото. За страдание единият си потегля надвит, само че няма по какъв начин ", сподели Григор.

Той приказва и за формата, в която се намира на старта на 2024 година:

" В началото постоянно има малко напрежение. Колкото и да си работил в предсезонната подготовка, в мачовете е друго. Искам да играя най-хубавия си тенис. Колкото повече мачове спечелиш първоначално, толкоз повече убеденост получаваш. Когато правиш верните неща, рано или късно резултатите идват. "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР